Een grote opening afsluiten bij een hal of opslagloods? Omdat u spullen of voorraad wilt beschermen tegen weer en wind? Of ze uit het zicht wil ontnemen? Dan is een ATO XXL poort misschien ideaal.

Constar Betonwaren in Waalwijk en Tiel had zo’n vraag en via via kwamen ze met ATO in contact. Wij maakten en monteerden voor dit bedrijf, dat toonaangevend is in de productie van betonnen bedrijfsvloerplaten, flexibele afsluitingen met de ATO XXL poort. Met deze oplossing staan de bedrijfsmiddelen uit het zicht en zijn ze beschermd zijn tegen regen en wind. Datzelfde geldt voor de medewerkers die in deze bedrijfshal werken. Ook zij zijn beter beschermd tegen weersinvloeden waardoor hun arbeidsomstandigheden verbeterd zijn.

Horizontaal opvouwbaar

De XXL poort zoals we die niet alleen bij bij Constar Betonwaren monteerden, maar ook bij de bloemenveiling in Zaltbommel en bij de Bio-energiecentrale in Goor zijn horizontaal opvouwbaar.

Lees meer over onze projecten:

Constar Betonwaren

Bloemenveiling in Zaltbommel

Bio-energiecentrale in Goor

Grote opening afsluiten met vast opgespannen gaas

Een grote opening afsluiten met een vaste constructie kan natuurlijk ook. Je creëert met vast opgespannen windbreekgaas een binnenruimte die regendicht is. En dat terwijl de luchtcirculatie in stand gehouden wordt en er een windreductie plaatsvindt tussen 50% en 94%. De mate van winddichtheid is afhankelijk van de dichtheid van het windbreekgaas. Windbreekgaas is er verkrijgbaar in soorten en kleuren zoals zwart, groen en grijs.

Op de foto ziet u een vast gespannen gaasconstructie bij een opslagloods van een timmerfabriek in de kleur zwart. Omdat het windbreekgaas vast is opgespannen in een aluminium profiel is de afdichting zeer duurzaam. Dit project voerde onze dealer Schrijver Stalinrichting uit. Meestal wordt deze afsluiting bij stallen toegepast, maar die kan ook ideaal zijn voor het afsluiten van grote openingen bij opslagloodsen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!