Heeft u bouwplannen? Dan schakelt u misschien een onafhankelijke bouwadviseur in of neemt contact op met de aannemer. Een van de leukste dingen van nieuwbouwplannen maken, is het brainstormen hoe de nieuwe stal, loods of bewaarplaats eruit moet zien. Hoeveel dierplaatsen moeten er komen, wat zijn de ideale loop- en rijlijnen en hoe komt het gebouw eruit te zien. Ook moet u nadenken over het afsluiten van de stal. Kiest u voor een stalgordijn, een schuifgordijn of oprolpoort?

Mond tot mond

De meeste boeren komen bij ons via mond-tot-mondreclame. Eigenlijk hebben we dat ook het liefst. Dat anderen u vertellen over onze producten en daaraan toevoegen dat ze tevreden zijn over onze dienstverlening en dat de verhouding prijs-kwaliteit klopt. Adviseert uw dealer of aannemer een ATO stalgordijn, schuifgordijn, oprolpoort of een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op.

De praktijk is het beste bewijs! Bekijk onder projecten welke oplossingen  ATO heeft geleverd aan zijn klanten. Dit is slechts een selectie uit de vele projecten die wij hebben uitgevoerd.