Van 25 t/m 27 oktober 2021 – Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg.

Wij zijn er weer bij dit jaar! Het jaarlijkse vakevent – dat sinds 1996 wordt georganiseerd in Hardenberg en Gorinchem – brengt de agrarische sector samen. U kunt niet alleen ons ontmoeten, maar ook deelnemen aan de diverse kennisprogramma’s die er worden gepresenteerd.

Misschien leuk om de Facebookpagina van Rundvee Mechanisatie Vakdagen in de gaten te houden. Daar staat het laatste nieuws!

Complete afspiegeling van wat er leeft en van de trends voor huidige landbouwer en veehouder.

ANM LUIJERINK – BEZOEKER

Meer informatie over al onze staldeursystemen

Als u meer wilt weten over de ATO staldeursystemen is de Vakbeurs een uitgelezen gelegenheid. Ontmoet Isidoor Verwaijen in STAND 264. Hij kan u alles vertellen over alle stalgordijnen, oprolpoorten en windbeschermingsnetten. Maar hij kan u ook informeren over de voordelen van vogelgaas, dat een effectieve oplossing is tegen vogeloverlast.

Lees vast meer over vogelgaas>

Of wilt u meer weten over de ATO staldeursystemen zoals de ATO XXL poort die uitermate geschikt is voor het afsluiten van een zeer grote stalopening? De verticaal opbouwbare deuren zijn voelledig operationeel over een breedte van maximaal 20 meter en een hoogte van 10 meter.

Lees alvast meer over de ATO XXL Poort>

Meer informatie over de noviteiten van Huesker

Bent u bijvoorbeeld nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Lubratec® Smart? Dankzij dit slimme meetsysteem en intelligente netwerken weet u altijd zeker dat er in uw stal het ideale klimaat heerst. Robert Couperus van Huesker kan u er alles over vertellen.

Lees alvast meer over Lubratec Smart

Of bekijk de video hieronder.

Wij hopen u te ontmoeten tijdens één van de vakeventdagen. De beurs is open van 13.00 tot 22.00 uur.

Adres vakevent RMV:

Energieweg 2
7772 TV  HARDENBERG