Het jaarlijkse agrarische vakevent in Gorinchem staat voor de deur, en wij zijn er weer bij! Sinds 1996 brengt deze beurs de agrarische sector samen.
Kom niet alleen voor de kennis, maar ook voor de gezelligheid! Wij kijken er namelijk naar uit om elkaar weer eens in levenden lijve te ontmoeten en een handdruk te delen. 🤝
Tot volgende week in 𝗦𝗧𝗔𝗡𝗗 𝗘𝟮𝟬𝟳.

Misschien leuk om de Facebookpagina van Rundvee Mechanisatie Vakdagen in de gaten te houden. Daar staat het laatste nieuws!

Wij hopen u te ontmoeten tijdens het vakevenement. De beurs is open van 13.00 tot 22.00 uur.

Adres vakevent RMV in Gorinchem:

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Nieuwe brochures!

Alvast leuk om te weten; we hebben een nieuwe brochure van maar liefst 20 pagina’s met ons complete productoverzicht!
Ook ideaal voor onze dealers.
Zo kunt u uw klanten nog beter informeren over de producten van ATO.

Kom gerust exemplaren halen tijdens het vakevent!

Meer informatie over al onze stalafsluitingen

Ontdek alles over de ATO staldeursystemen tijdens de Vakbeurs! Bezoek onze stand E207 en spreek met Isidoor Verwaijen. Hij deelt graag alle details over stalgordijnen, oprolpoorten, windbeschermingsnetten en de voordelen van vogelgaas tegen vogeloverlast.

Lees vast meer over vogelgaas>

Of bent u geïnteresseerd in ATO staldeursystemen, zoals de ATO XXL poort die perfect is voor het afsluiten van grote stalopeningen? Deze verticaal opbouwbare deuren zijn operationeel over een breedte van maximaal 20 meter en een hoogte van 10 meter.

Lees alvast meer over de ATO XXL Poort>

Meer informatie over de noviteiten van Huesker

Bent u bijvoorbeeld nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Lubratec® Smart? Dankzij dit slimme meetsysteem en intelligente netwerken weet u altijd zeker dat er in uw stal het ideale klimaat heerst. Robert Couperus van Huesker kan u er alles over vertellen.

Lees alvast meer over Lubratec Smart

Of bekijk de video hieronder.