Op zoek naar een bedrijfsdeur of deursysteem voor het afsluiten van een grote deuropening? Al eens gedacht aan het afsluiten van zo’n grote opening met een oprolpoort? Eigenlijk is de benaming oprolpoort niet helemaal correct. Een oprolpoort vouwt zich namelijk horizontaal op. Maar in de volksmond wordt het vaak een oprolpoort genoemd.

Al meer dan 20 jaar levert ATO XXL oprolpoorten aan agrarische ondernemers. De praktijk wijst echter uit dat de ATO XXL oprolpoort eveneens ideaal is voor het afsluiten van grote openingen zoals die kunnen voorkomen bij opslagloodsen en bedrijfshallen. De horizontaal opvouwbare deuren zijn volledig operationeel over een breedte van maximaal 20 meter breed en hoogte van 10 meter. In volledig opgevouwen toestand neemt het scherm maar 12% van de totale opening in.

Bekijk de video

Project bij Constar Betonwaren

Bij Constar Betonwaren – een van de grootste Nederlandse betonproducenten – waren ze op zoek naar een bedrijfsdeur voor het afsluiten van hun grote bedrijfshallen in Waalwijk, Tiel en Amsterdam. Via via kwamen ze bij ATO tercht en de ATO XXL oprolpoorten bleken ideaal. De bedrijfsdeur die wij op maat produceerden en monteerden heeft een afmeting van 20 bij 5 meter.

Met deze grote bedrijfsdeur oftewel flexibele afsluiting ontstond een afsluitbare hal waarmee de bedrijfsmiddelen niet alleen mooi aan uit het het zicht staan, maar ook beter beschermd zijn tegen regen en wind. Ook de medewerkers ervaren de voordelen van deze grote bedrijfsdeur. Zij zijn beter beschermd tegen wind en regen en in de zomer is het met een gesloten oprolpoort een stuk koeler!

Lees meer over dit project

Project bij Bloemenveiling Zaltbommel

De bloemenveiling in Zaltbommel was op zoek naar een bedrijfsdeur die de bloemenhal in tweeën zou splitsen om 2 binnenruimtes te realiseren; 1 binnenruimte voor aanvoer overdag en 1 binnenruimte voor bloemenaanvoer gedurende de nacht. Het dat gesloten is, is voorzien van een alarm met laserpunten. Hierdoor is voorraad neit alleen uit het zicht, het is eveneens beveilgid. . De 2 binnenruimtes die door het afscheiding gerealiseerd zouden worden  Gedeelte 1 zou toegankelijk moeten zijn voor de bloemenaanvoer overdag, terwijl gedeelte 2 gedurende de nacht.

Lees meer over dit project

ATO Montage XXL Poort - Veiling Zaltbommel

Elektrisch of handmatige bediening

Voor het sluiten en openen van een oprolpoort kunt u kiezen voor handmatige of elektronische bediening.

Wilt u meer weten over onze oprolpoorten? Bel ons gerust: 0575 – 555 457

Contactformulier

  Onze deursystemen

  Meer info
  ATO Standaard Poort
  Meer info
  ATO Stabi Poort
  Meer info