Van oudsher levert ATO XXL oprolpoorten aan agrarische ondernemers. Dat doen we al meer dan 20 jaar. Deze sector kennen we op ons duimpje en in binnen deze sector is onze naamsbekendheid groot. Met andere woorden; agrarische ondernemers kunnen ons goed vinden.

Dit in tegenstelling tot ondernemers in de industriële sector. Soms zijn ze op zoek naar een oplossing om een grote hal of loods af te sluiten, maar denken er niet aan dat onze XXL-poorten hiervoor ideaal zijn.

In de praktijk blijkt dat de ATO XXL poort juist ideaal is voor het afsluiten van een grote opening.

Een mooi voorbeeld hiervan is de opdracht die wij mochten uitvoeren voor Constar Betonwaren. Dit Nederlandse bedrijf is toonaangevend in de productie van betonnen bedrijfsvloerplaten, die zij al produceren sinds 1985 op vijf locaties in Nederland.

Afsluiten grote bedrijfshal of loods

Constar Betonwaren was op zoek naar een oplossing voor het afsluiten van grote bedrijfshallen op hun bedrijfsterrein in Waalwijk, Tiel en Amsterdam. De ATO XXL oprolpoorten blijken dé ideale oplossing. Inmiddels hebben wij de bedrijfshallen in Waalwijk en Tiel voorzien van ATO XXL oprolpoorten. Met zo’n grote deur oftewel flexibele afsluiting staan bedrijfsmiddelen en/of vooraad mooi uit ‘t zicht en zijn medewerkers in de hal beter beschermd tegen weersinvloeden zoals wind en regen waardoor arbeidsomstandigheden verbeteren.

Zeg nou zelf; deze hallen zijn toch mooi en functioneel afgesloten?

Grote opening afsluiten of op zoek naar grote ‘deur’?

Dit is een oplossing voor het afsluiten van een grote opening.

Kijkduur: 30 seconden.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Isidoor Verwaijen. Bel: 06-15 07 60 74.