Bijna elke stal of loods heeft wel ergens een ideale plek voor vogels om te gaan nestelen. Ergens in een hoekje of op een balk?

Als vogels eenmaal aan het nestelen zijn, ontstaat overlast door hun uitwerpselen en het nestmateriaal dat ze meenemen.

Nestelen vogels zich in een veestal, dan kunnen ze zelfs vreten aan het veevoer. Wat ook kan voorkomen is dat hele zwermen vogels in uw stal neerstrijken en zich masaal tegoed doen aan het hoogwaardige en dure voer dat bestemd is voor uw dieren. Zo’n spontaan bezoek van de gevleugelde vrienden kan leiden tot een flinke schadepost.

Door de loods, hal of stal af te schermen, kunt u voorkomen dat de vogels zich gaan nestelen in uw loods, bedrijfshal of stal.

Vogelgaas voor afweren vogels

Voor het afweren van vogels raden wij vogelgaas aan. Met vogelgaas houdt u vogels tegen en voorkomt u dat ze nestelen in uw stal of loods. Met vogelgaas voorkomt u vogeloverlast.

Met het vogelgaas creëert u een duurzame barrière waardoor de goederen of spullen in de loods of stal in goede en nette staat blijven.

Wat voordelen van vogelgaas:

  • Op maat gemaakt, dus past altijd.
  • Kostenbesparend op de lange termijn.
  • Nette en hygiënische stal of loods.
  • Visueel strakke voorziening.

Het ATO-vogelgaas wordt op maat gemaakt en tijdens de montage zeer strak opgespannen waardoor het geheel er mooi en professioneel uitziet.

Meer weten over dit vogelgaas? Bel voor meer informatie met Isidoor Verwaijen: 0575 55 54 57.