H.A. de Bruijn LMB BV in Achtmaal (NB)

Landbouwmechanisatiebedrijf H.A. de Bruijn is totaalleverancier voor complete stalinrichtingen (Bruland), melkinstallaties, mestverwerking, voer- en drinkwatervoorziening en ventilatie. Het bedrijf telt zo’n 40 medewerkers waaronder 4 verkopers en 15 monteurs. Voor de natuurlijke ventilatie van stallen levert en installeert De Bruijn LMB stalgordijnen en ventilatiesystemen uit het uitgebreide assortiment van ATO.

Langdurige samenwerking loont

Erik Struijs van De Bruijn LMB: “Zo’n 7 jaar geleden heeft ATO ons benaderd om dealer te worden. We wilden graag met ATO in zee gaan omdat we enthousiast waren over hun uitgebreide assortiment. Zo biedt ATO mooie producten aan op het gebied van ventilatiesystemen en regeltechniek. De aandrijftechnieken zijn van het Duitse Lock en onderscheiden zich doordat ze innovatief en oerdegelijk tegelijk zijn.”

Problemen snel opgelost

“Iedereen wil graag verkopen, dat is logisch. En niemand zit te wachten op een geschilpunt. Een voorbeeld? Als er een keer iets incompleet is, hoeven we nooit met ATO in discussie te gaan. De dag erop hebben we het missende onderdeel in huis. Dat snelle reageren en die proactieve houding zie ik als een enorm voordeel. Het bespoedigt de doorlooptijd van een project en iedereen is tevreden. Ook niet onbelangrijk; hierdoor krijgen wij op tijd betaald.”

Recht door zee

“Ik ben een fan van de nuchtere Achterhoekse mentaliteit; recht is recht en krom is krom. Daardoor weten we wat we aan elkaar hebben. Bovendien zijn de prijzen goed en de kwaliteit is super. De aandrijvingen van Lock noem ik weleens de Mercedes onder de aandrijftechnieken. Ze gaan een mensenleven mee! Bovendien zijn ATO en Lock altijd op zoek naar verbeteringen. Zo blijven ze een van de beste in de markt.”

Echt maatwerk

“Komen wij in de markt een keer iets tegen waarbij we de expertise van ATO nodig hebben omdat de situatie afwijkend is? Het lukt Isidoor Verwaijen altijd op korte termijn een bezoek bij onze klant in te plannen. Daar gaan we dan samen naar toe. Met andere woorden; ik hoef maar te bellen en hij staat klaar. Omdat ATO de ventilatiesystemen zelf maakt, komen we er altijd uit.”