Schrijver stalinrichting in Broekland (NB)

Schrijver Stalinrichting is een middelgrote totaalleverancier voor stalinrichtingen voor de melk- en vleesveehouderij. Schrijver heeft tal van eigen innovatieve ontwikkelingen en zoekt samen met de klant naar de beste oplossing binnen het beschikbare budget. Het uitgangspunt? Het creëren van de optimale leefomgeving voor de koe. Vanzelfsprekend hoort daar voldoende ventilatie bij. Voor natuurlijke stalventilatie werkt Schrijver samen met ATO.

Marc Nijensteen is verkoper bij Schrijver Stalinrichting: “Zo lang ik me kan herinneren, werken we voor de stalventilatie samen met ATO. Die langdurige relatie bewijst dat de samenwerking erg goed bevalt. De stalgordijnen en aandrijftechnieken van ATO zijn innovatief en oerdegelijk tegelijk. We hebben zoveel vertrouwen in de producten en het vakmanschap van ATO, dat we niet met andere leveranciers in zee gaan.”

Snel een offerte

“Als ik vandaag een offerte aanvraag, heb ik die morgenvroeg in mijn mail. Die razendsnelle reactie waardeer ik enorm. Ook op vragen, krijg ik per omgaande antwoord. Als er eens een keer iets is, dan wordt het snel opgelost. Dat komt omdat de lijnen kort zijn. Kortom; de communicatie en het vakmanschap bij ATO zijn gewoon goed.”

Innovaties samen oppakken

“Er zijn steeds meer boeren die bewust kiezen voor een Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV). Het verduurzamen van de veehouderij eist kennis en kunde en heeft baat bij creatieve en innovatieve oplossingen. Zo speelt de juiste klimaatbeheersing in stallen een rol bij het verbeteren van het dierenwelzijn. ATO heeft de juiste besturingen om alle componenten, die van invloed zijn op het klimaat in de stal, aan elkaar te koppelen. Nog slimmer inspelen op windsnelheden, temperatuur en regen. We zien zeker mogelijkheden deze innovaties samen met ATO op te pakken.”