Handelsonderneming K.A. van Spijker BV in Vinkenbuurt (OV)

Handelsonderneming K.A. Van Spijker is gespecialiseerd in stalinrichtingen en stalventilatie. Naast de handelsonderneming heeft Van Spijker een melkveebedrijf met zo’n 200 koeien. De combinatie van melkveebedrijf mét handelsonderneming zorgt ervoor dat Van Spijker put uit eigen ervaring bij advies en maatwerk.

Passend schuifgordijn

Arno Spijker van Handelsonderneming Van Spijker: “Zo’n 5 jaar geleden kwamen we de mensen van ATO tegen op een landbouwbeurs. Op dat moment hadden we een klant voor wie we geen passend schuifgordijn konden vinden. ATO had wél een oplossing en zo is onze samenwerking tot stand gekomen.”

Proactieve houding

“Bij onze vorige leverancier ontstond weleens getouwtrek bij een foutlevering. Wie de fout gemaakt had, moest het maar oplossen. ATO hoef ik maar één keer te bellen. Ze kijken niet naar het hoe en waarom van de onvolkomenheid, maar zorgen voor een oplossing. Die proactieve houding vind ik uniek en zorgt voor een bijzonder prettige samenwerking. De financiële kant van de zaak lossen we later altijd naar tevredenheid op.”
<

Prijs-kwaliteit is goed

“Bijna al onze ventilatiesystemen en gordijnen kopen we bij ATO. Af en toe kiezen we voor een andere leverancier, omdat een gewenste kleur niet in het assortiment van ATO voorkomt. Maar eigenlijk is dat aandeel te verwaarlozen. De prijs-kwaliteitverhouding houden we nauwlettend in de gaten. Ook die is goed bij ATO.”

Nieuwe ontwikkelingen presenteren

“ATO is constant bezig met innovaties. Zo bedenken ze in samenwerking met hun Duitse partners Lock (aandrijvingen) en Huesker nieuwe oplossingen. Die oplossingen, daar mogen ze best wat meer reclame voor maken. Als ATO en partners iets bedacht hebben, kunnen anderen daar hun voordeel mee doen. Met andere woorden; dan hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden.”