ATO Agro heeft de ambitie om voortdurend dé vernieuwer te zijn op het gebied van stalgordijnen, oprolpoorten en ventilatiesystemen. Vernieuwen kunnen we niet alleen. Daarom hebben we samenwerking gezocht met innovatieve partners die dezelfde missie hebben als ATO.

Samen innovatiever

Zo werken we samen met twee Duitse bedrijven; Lock en Huesker. De aandrijvingen van Lock zijn oerdegelijk, ademen kwaliteit uit en zijn gericht op toepasbaarheid. Deze kwalificaties gelden ook voor de oprolpoorten van Huesker. Deze poorten zijn beproefd en van fantastische kwaliteit. De samenwerking tussen Lock, Huesker en ATO versterkt het innoverend vermogen van alle drie de bedrijven.

No-nonsense

Ons bedrijf is gevestigd in Vorden. De mentaliteit van de mensen hier is; doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Wij stropen graag de mouwen voor u op, lopen met u mee de stal in of gaan bij u aan de keukentafel zitten om van gedachten te wisselen. Vanzelfsprekend zetten wij ons vakmanschap in om voor u de beste oplossing te bedenken. Daarbij verliezen wij de prijs-kwaliteitverhouding nooit uit het oog.

Eigen montage- en servicedienst

Begin 2016 zijn wij gestart met onze eigen montage- en servicedienst. In alle gevallen kunt u een beroep doen op de montage- en servicedienst van uw eigen dealer. Geeft u er de voorkeur aan voor montage- en servicewerk rechtstreeks met ons te werken? Dat kan. Onze eigen monteur Wilfred van Til komt in zo’n geval naar u toe om het probleem op te lossen. Ook is het mogelijk dat hij uw nieuwe stalgordijnen, oprolpoorten of ventilatienokken monteert.

Eigen zeilmakerij

Zeilen, windbreekgaas of vogelgaas komen in moederrollen bij ons aan. In onze productiehal wordt alles precies op maat geconfectioneerd. Onze mensen snijden de delen en lassen ze vervolgens aan elkaar. Zo kunnen we een normale zoom lassen met een hete lucht lasmachine. Het is ook mogelijk een pees in te lassen. Moeten ringen in het doek geplaatst worden? Met behulp van de ringmachine voeren we deze handeling efficiënt voor u uit.

onze mensen

De specialisten van ATO Agro & Industrie