Vakkundig montage

Heeft u uw stalgordijn of oprolpoort bij ons besteld, dan kunt u vertrouwen op een snelle levering en vakkundige montage. Voor de montage werken wij samen met ervaren zelfstandige professionals. Deze teams zijn 90% van hun tijd bezig met het monteren van stalgordijnen, oprolpoorten en ventilatienokken. Ze zijn enorm ervaren en nemen hun eigen materieel mee.

montage en service

Snelle service

Als iets kapot gaat of niet meer werkt, heeft u behoefte aan snelle service. Op 1.200 m2 productiehal met magazijn hebben wij alle onderdelen voor uw stalgordijn en oprolpoort op voorraad. Een snelle reparatie nodig? Eén telefoontje volstaat. U vertelt ons wat er aan de hand is en wij zorgen ervoor dat de servicemensen de juiste onderdelen meenemen. Wij doen er alles aan u snel van dienst te zijn.

Eigen montage- en servicedienst

Als u het prettig vindt voor montage- en servicewerk rechtstreeks met ons te werken, kan dat. Begin 2016 zijn wij gestart met onze eigen montage- en servicedienst. Onze servicemonteur Wilfred van Til komt snel naar u toe om het probleem op te lossen. Ook is het mogelijk uw nieuwe stalgordijn, schuifgordijn, oprolpoort of ventilatienok door hem te laten monteren. Natuurlijk kunt u ook een beroep doen op de montage- en servicedienst van uw eigen dealer.