Is uw stalgordijn kapot bijvoorbeeld door stormschade, dan kunt u uw stalgordijn, schuifgordijn, oprolpoort, strokengordijn of tochtstroken laten repareren of totaal laten renoveren. Tenminste als het stalgordijn niet aan het eind van zijn levensduur verkeert.

Onze eigen montage- en servicedienst kan uw stalgordijn renoveren. Wij renoveren ook stalgordijnen die wij niet monteerden.

Bent u er niet zeker van of uw stalgordijn gerenoveerd of gerepareerd kan worden? Stuur ons een foto van het defect met een uitgebreide omschrijving. Soms kunnen wij aan de hand van de foto al beoordelen of renovatie of reparatie van uw stalgordijn mogelijk is. Soms is het nodig de situatie ter plekke te beoordelen. Dan sturen wij een expert om de situatie ter plekke te bekijken. Bel: 0575 55 54 57

Stalgordijn reparatie - voor
Stalgordijn reparatie - na

Eigen montage- en servicedienst

Onze eigen montage- en servicedienst bestaat uitsluitend uit mensen die hun vak verstaan. Dat komt omdat ze 90% van hun tijd bezig zijn met het monteren, repareren of renoveren van stalgordijnen, schuifgordijnen en oprolpoorten.

Ze nemen altijd hun eigen materieel mee.

U mag rekenen op een snelle service. Die belofte kunnen wij waarmaken omdat wij eigenlijk alle denkbare onderdelen voor stalgordijnen en oprolpoorten op vooraad hebben in onze productiehal met magazijn van 1.200 m2.

ATO Montage

Stalgordijn vervangen?

Blijkt na vakkundig onderzoek dat uw stalgordijn niet gerenoveerd of gerepareerd kan worden? Dan kunt u overwegen toch een nieuw stalgordijn, schuifgordijn of oprolpoort aan te schaffen of een combinatie daarvan.

De zeilen en gaas waarmee wij werken zijn van uitstekende kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk materialen die hun duurzaamheid in de praktijk hebben bewezen.

Voor de aandrijftechniek (sluiten en openen van uw stalgordijnen) gebruiken wij onderdelen van het Duitse bedrijf Lock die niet alleen oerdegelijke producten produceert, maar ook zijn de producten zeer praktisch in de praktijk.