Kampong Cricket in Utrecht is – zoals ze dat zelf zeggen – een grote familie met cricketeters en cricketliefhebbers van alle niveaus en van over de hele wereld. Ze bieden fantastische trainingsfaciliteiten waaronder een oefenkooi.

Oefenkooi bij cricket

Een oefenkooi bij cricket is een overdekte en veilige omgeving waar spelers kunnen trainen en oefenen om hun cricketvaardigheden te verbeteren.

Oefenkooi afschermen met zijpanelen

De vereniging besloot hun oefenkooi een upgrade te geven. Naast het egaliseren van de ondervloer die voorzien is van nieuwe matten, is ook de oefenkooi van oprolbare zijpanelen voorzien.

Advies, inmeten en monteren van zijpanelen

Bij het adviseren, het inmeten van de zijpanelen en het monteren ervan, speelde ATO een belangrijke rol. Via deze website had de cricketvereniging de afsluitsystemen van ATO ontdekt. Nadat wij op locatie de situatie hadden bekeken, hebben wij de ATO XXL-poorten geadviseerd met electrische bediening. Al met al een ideale oplossing om de oefenkooi mee af te sluiten!

Na lang wikken en wegen – het hele proces nam een krappe 3 jaar in beslag – besloot de vereniging hun oefenkooi te upgraden en gaf ons de opdracht de klus te klaren.

Er zijn 2 XXL-poorten met een afmeting van 17 meter x 3,5 meter en 2 XXL-poorten met een afmeting van 21 x 3,5 meter gemonteerd. De XXL-poorten werden op maat gemaakt in onze eigen zeilmakerij en ook de montage heeft onze eigen montagedienst uitgevoerd.

Oefenkooi beter beschermd tegen weersinvloeden

De oefenkooi is hierdoor nog beter beschermd tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en wind, waardoor trainen het hele jaar door mogelijk is.

De klant is tevreden en vindt dat het geheel er prachtig uitziet. Lees wat SV Kampong Cricket er op hun website zelf over zegt! 

Bekijk de beelden

Vragen over dit project? Bel: +31 (0) 575 55 54 57