Duurzame stalafsluiting met verschillende winddichtheden windbreekgaas bij Melkveehouderij Van der Lely in Abbenhoek, Zuid-Holland

Grote stalafsluiting gerealiseerd

In samenwerking met onze dealer Hanse Staalbouw hebben we een indrukwekkende oprolpoort ATO XXL gerealiseerd. Deze stalafsluiting beslaat een breedte van 20 meter en een hoogte van 5 meter.

Verschillende winddichtheden windbreekgaas

De elektrisch bedienbare oprolpoort is uitgerust met professioneel windbreekgaas van diverse dichtheden. Windbreekgaas varieert van 50% tot 94% winddichtheid, afhankelijk van de structuur. In deze voerstal hebben we gekozen voor een slimme combinatie: 50% winddichtheid aan de bovenkant, 94% aan de onderkant en 85% aan de achterzijde van de voerkeuken. Hierdoor kan er voldoende frisse lucht circuleren en blijft alles fris en smakelijk.

Inmeten, monteren en op maat maken stalafsluiting

Het inmeten, eindmontage en op maat maken van het windbreekgaas hebben we volledig verzorgd met ons eigen team en zeilmakerij.

Realiseer een duurzame en functionele stalafsluiting met ATO’s XXL-poorten en de veelzijdige windbreekgaasopties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing op maat!

Meer foto’s