Voor het familiebedrijf Topper Akkerbouw & Pluimvee in Gieterveen produceerden wij in eigen zeilmakerij een goed regelbare ventilatie voor hun kippenstal.

Het stalgordijn bestaat uit een combinatie van windbreekgaas en koudezeildoek. Voor dit stalgordijn is het systeem ATO TFS ingezet. Het complete stalgordijn heeft een afmeting van 80 x 2,12 meter. De bedieningsmotor zit in het midden waardoor een betere krachtverdeling onstaat zonder torsie op de buis.

Wintergarten voor kippen

Het windbreekgaas levert een windreductie van 65-70% en is gecombineerd met een koudezeildoek van groen transparant 100% dicht voor hun kippenstal.

Het hele systeem opent zich van boven naar beneden met de speciaal ontwikkelde telescoopkoppeling. In dit geval is een oprolsysteem van boven naar beneden ideaal want zo voorkom je een windstroom. Of anders gezegd; de kippen staan nooit in de tocht.

Bekijk meer voorbeelden van oplossingen voor een wintergarten>

Samenwerken met dealer en montagebedrijf

Als producent van stalgordijnen produceren wij niet alleen, maar kunnen ook zorgen voor de montage.

Dit project is uitgevoerd in samenwerking met onze dealer Bouwbedrijf Van Pijkeren uit Dalfsen en Agri Montage uit Rouveen heeft de montage voor zijn rekening genomen.

Bekijk al onze dealers

Wij werken ook met dealers. Het zijn stuk voor stuk bedrijven die hun vak verstaan! Er zit er altijd wel één bij u in de buurt. Bekijk onze dealers

Inmeten  en produceren stalgordijn

Alle stalgordijnen maken wij op maat in onze eigen zeilmakerij. Heeft u vragen over dit project? Neem gerust contact op: 0575 – 555 457