Hoe maak je een laad- en losstraat winddicht? Bijvoorbeeld met windbreekgaas!

Windbreekgaas ideaal voor winddicht maken laad- en losstraat

Bij Bax Metaal in Bergeijk hebben wij een laad- en losstraat winddicht gemaakt. Hiervoor hebben wij 94% professioneel windbreekgaas ingezet in de de kleur grijs. De complete afdichting bestaat uit 3 vaste delen en 2 XXL-poorten. De XXL-poorten hebben een afmeting van 10 x 4,25 meter die bij mooi weer, of als het weer het toelaat, open kunnen.

Voordeel windbreekgaas bij laad- en losstraat

Windbreekgaas is in verschillende dichtheden te leveren. Het grote voordeel van 94% windbreekgaas is de grote mate van water- en windwerendheid, waarbij toch voldoende licht en uitzicht naar buiten blijft bestaan. Hierdoor ontstaat een aangename werkomgeving omdat bij het laden en lossen tocht en wind worden tegengehouden. Lees meer over windbreekgaas

Inmeten en monteren windbreekgaas

Het windbreekgaas wordt op maat gemaakt in onze eigen zeilmakerij. Het inmeten hebben wij eveneens voor onze rekening genomen net zoals de eindmontage, die ons eigen montageteam uitvoerde.

Mooi en doelmatig in één

De 2 XXL-poorten kunnen elektrisch geopend en gesloten worden met behulp van een buismotor. Bax Metaal koos voor en combinatie van 2 XXL-poorten met 3 vaste delen. Elke combinatie is mogelijk!