Wij waarderen de nauwe samenwerkingen met onze dealers, stuk voor stuk deskundige bedrijven die hun sporen in de agrarische sector ruimschoots hebben verdiend.

Een voorbeeld hiervan is Bouwbedrijf Van Pijkeren in Dalfsen. Zij zijn specialisten in agrarische bouw en richten zich voornamelijk op de bouw en renovatie van pluimveestallen. Echter, ze bedienen niet alleen deze sector. Ook op het gebied van woningbouw, renovatie en onderhoud, utiliteitsbouw en projectontwikkeling hebben zij hun expertise bewezen.

Ga naar website van Bouwbedrijf Van Pijkeren >

Samenwerken met dealers

ATO Agro waardeert de samenwerking met Van Pijkeren. Dit komt doordat zij, net als wij, belang hechten aan efficiënte communicatie en een persoonlijke benadering. Voor hen geldt ook: afspraak is afspraak. Bovendien is de kwaliteit van hun werk enorm belangrijk waarbij de nadruk ligt op degelijkheid en traditioneel vakmanschap.

Er zit altijd wel een dealer bij u in de buurt. Ontdek ons dealernetwerk >

Scharrelvleespluimstal met lichtstraat en stalventilatie

Een uitstekend voorbeeld van onze succesvolle samenwerking is te zien in de nieuwste scharrelvleespluimveestal van de gebroeders Huizinga in Tzummarum. Deze gloednieuwe, derde (!) stal van 30 x 110 meter beschikt over een inpandige uitloop, waardoor de producten van dit pluimveebedrijf voldoen aan het Beter Leven-keurmerk met 1 ster.

ATO Agro heeft gezorgd voor de verduistering van de lichtstraat, terwijl ons op maat gemaakte stalgordijn type TFS aan de buitenzijde van de wintergarten is gemonteerd.

Dit project is een perfect voorbeeld van onze langdurige en aangename samenwerking.

Bekijk de beelden

(Copyright Bouwbedrijf Van Pijkeren)

Vragen over dit project? Bel: +31 (0) 575 55 54 57