Onze klant Autocentrum Cents wilde hun showroom voorzien van een roldeur die de boel open zou moeten houden voor een frisse bries, terwijl ongedierte en stof buiten moesten blijven. Wij hebben voor deze klant een praktische en betaalbare oplossing bedacht in de vorm van een oprolpoort.

Oprolpoort of roldeur?

Wij noemen het een oprolpoort, maar onze klant Autocentrum Cents noemt het een roldeur. Ook de term roldeur klopt, alhoewel wij vinden dat onze oplossing geen echte deur is, vandaar oprolpoort. De benaming roldeur snappen wij echter wel!
Een oprolpoort is toepasbaar bij het afsluiten van elke grote deuropening zoals bij een opslagloods, of voerkeuken en in dit geval dus bij een autoshowroom. Het is een goedkopere oplossing dan bijvoorbeeld een vaste deur.

Windbreekgaas of dicht doek?

Bij Autocentrum Cents hebben wij gekozen voor de ATO Standaard Poort. In dit geval hebben wij deze eenvoudige oprolpoort of oproldeur voorzien van windbreekgaas van 85% in de kleur zwart.

Profielen in kleur van pand

De profielen zijn gecoat in RAL 7016 en matchen daarmee bij de rest van de kozijnen en deuren van het pand. Het is een prachtig geheel geworden.

Tevreden klant

Onze klant was tevreden over ons werk en de samenwerking en maakte dit kenbaar via Facebook. Het is altijd leuk als een klant dat doet.

Facebookbericht

Nog wat foto’s