Hoe zorg je dat een werkplaats warm blijft terwijl toch af en toe de deuren van de hal wagenwijd openstaan? Kies bijvoorbeeld voor een schuifgordijn met raamfolie.

Een schuifgordijn met raamfolie is ideaal voor het binnenhouden van de warmte

Bouwbedrijf Regeling in Beezerveld werken medewerkers in een grote hal die af en toe ook geopend wordt omdat er materiaal wordt afgeleverd of om andere redenen. Elke keer als de hal – bij lage temperaturen – geopend wordt, kan er koude lucht naar binnen stromen. Het klimaat in de hal moest verbeteren, vonden ze bij Bouwbedrijf Regeling. Minder tocht en minder last van koude luchtstromen was de wens.

Voordeel schuifgordijn in bedrijfshal met werkplaats

Voor een opening die snel geopend of gesloten moet worden is een schuifgordijn ideaal. Bij dit project is  gekozen voor een schuifgordijn met raamfolie zodat het onderling contact met de mensen die in de bedrijfshal werken wél mogelijk blijft.

Bij dit project is er nog een voordeel namelijk het stof – dat vrijkomt bij het bewerken van hout – verwaaid minder door de bedrijfshal. Dit betekent een reductie van het veegoppervlak. Lees meer over schuifgordijnen

Inmeten en monteren schuifgordijn

Het schuifgordijn wordt op maat gemaakt in onze eigen zeilmakerij. Het inmeten hebben wij eveneens voor onze rekening genomen net zoals de eindmontage, die ons eigen montageteam uitvoerde.