Voor uw vee – of het nu paarden, koeien of varkens zijn – is een goed stalklimaat van levensbelang. Staan uw dieren dicht op elkaar, dan wordt het zonder goede stalventilatie al gauw benauwd, vochtig en warm. Met de juiste ventilatie creëert u een fris en droog stalmilieu. Dat bevordert het dierenwelzijn. Maar waarvoor kiest u? Worden het stalgordijnen, windbreekgaas, ventilatienokken, ventilatievensters of stalventilataie? Of kiest u voor een combinatie van deze oplossingen? Ook dat kan!

Maatwerk stalgordijnen

Alle stalgordijnen, schuifgordijnen en oprolpoorten zet ons vakkundige team in elkaar. Wij werken alleen met zeilen en gaas die hun kwaliteit in de praktijk hebben bewezen. Voor de aandrijftechniek (sluiten en openen van uw stalgordijnen) gebruiken wij onderdelen van het Duitse bedrijf Lock, er is eigenlijk geen betere. Deze fabrikant staat bekend om zijn oerdegelijke producten die gericht zijn op toepasbaarheid en daar houden wij van.

Meer over stalgordijnen

ATO XXL Poort

Maatwerk windbreekgaas

Dieren staan niet graag op de tocht. Ze houden er niet van en kunnen er zelfs ziek van worden. Windbreekgaas – ook wel winddoek of windbreeknet genoemd –  is ideaal voor het reduceren van wind in een stal, rijhal of opslagloods. Wij maken windbreekgaas van hoogwaardig PVC voor professioneel gebruik en leveren uitsluitend aan bedrijven. Anders gezegd; wij leveren niet aan particulieren. 

Meer over windbreekgaas

Maatwerk ventilatievensters

Melkstal of geitenstal optimaal ventileren? Kies dan voor het ATO schuifvenster ook wel ventilatievenster genoemd. Het is een bekend gegeven dat geiten niet goed gedijen bij kou. Onze ventilatie- of schuifvensters zijn ideaal voor geitenstallen. Maar ook in de melkstal zijn de verticaal beweegbare lichtplaten zeer geschikt. Dat komt omdat ze een binnenklimaat creëren die warm aanvoelt in de winter en koel is in de zomer.

Meer over ventilatievensters

Maatwerk ventilatienokken

Bereik optimale ventilatie door de combinatie van stalgordijnen én ventilatienokken. De stalnokken hebben eveneens de functie van daglichtvoorziening. Met een nok kunt u het daglicht centraal binnenhalen. De ventilatienokken die wij leveren zijn van het merk SKYTEX®. Omdat de lichtkoepel aan de binnen- en buitenzijde bekleed is met een tweecomponentenfolie met gaasstructuur, garandeert deze toepassing stabiliteit en effectieve lichtverdeling.

Meer over ventilatienokken

Natuurlijke ventilatie

Voor elke situatie kunnen onze onze vakmensen een oplossing op maat adviseren en produceren. Wij hebben een eigen zeilmakerij! Met de stalgordijnen, schuifgordijnen of oprolpoorten van ATO kunt u de luchtstromen via de zijkant van de stallen aansturen, waardoor een uitmuntende natuurlijke ventilatie ontstaat.

Vaste of regelbare uitvoering

Kunt u beter kiezen voor een vaste of regelbare uitvoering? Voldoet in uw situatie een handmatige bediening of levert een volautomatische uitvoering voordelen op? Op al deze vragen geven wij u een duidelijk en onderbouwd antwoord.

Strak en robuust

Omdat wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen inzetten en die combineren met vakkundige montage, krijgt u – wat u ook kiest uit ons assortiment – altijd een robuste constructie. Het is bestand tegen hoge windsnelheden en ander extreme weersomstandigheden.
Wilt u meer weten over één van onze producten? Bel ons gerust.