Het ATO 2000 stalgordijn is één van onze eerste oprolgordijnen en heeft zijn doelmatigheid in de loop der jaren ruimschoots bewezen. Dit stalgordijn opent zich van boven naar beneden met de speciaal ontwikkelde telescoopkoppeling die ATO in samenwerking met LOCK heeft ontwikkeld. Dit model zorgt voor een natuurlijke ventilatie en beschermt uw dieren tegen wind, slagregen en sneeuw. De aandrijving gebeurt met een centrale staaldraad waardoor dit systeem bij uitstek geschikt is voor een kleinere opening.

Download hier de tekening van ATO 2000 >

Bediening

Wilt u het ATO 2000 stalgordijn met handbediening voorzien of toch liever met semi- of volautomatische bediening. Elke optie is mogelijk en wij adviseren u graag. Het stalgordijn met semi- of volautomatische bediening is voorzien van een zelfremmende motor met ingebouwde eindschakelaar die leverbaar is in 230 of 400 volt uitvoering.

Zelf ontwikkeld

De open- en sluitmethodiek van dit stalgordijn is gepatenteerd. Het is dus niet mogelijk dat derden deze uitvinding kopiëren. Dit stalgordijn opent van boven naar onderen wat mogelijk is door de flexibele telscoopcardanas die wij ontwikkelden.

Weersafhankelijke regeling

De weersafhankelijke klimaatregelaar reageert met de temperatuurvoeler op de weersomstandigheden. Zo opent en sluit uw stalgordijn altijd op tijd zodat uw dieren het gerieflijk hebben. Wilt u ook een windsnelheidsmeter of regenmelder toevoegen? Ook dat is mogelijk bij het ATO 2000 stalgordijn.

De montagehandleiding