Het ATO BF stalgordijn is speciaal ontwikkeld voor toepassing in varkensstallen en kippenstallen. Met dit stalgordijn kunt u de luchtinlaat regelen, het gebruiken als zonwering en/of verduistering. Het stalgordijn kan eveneens worden toegepast als 2 daken bij elkaar komen; dus als afsluiting van een kilgoot.

Hoe functioneert het ATO BF stalgordijn?

Het ATO BF stalgordijn opent zich van onderen met de speciaal ontwikkelde telescoopkoppeling die ATO in samenwerking met LOCK heeft ontwikkeld. Dit standaardsysteem is aantrekkelijk geprijsd en het bedieningsgemak is groot. Bij de BFD (double) uitvoering kunt u ongeveer 450 m2 oppervlakte zeil met een enkele motor bedienen. De stabiele middenbuis is multifunctioneel; deze zorgt voor meer stabiliteit bij hoge windsnelheden, het doek blijft schoner en hij verhoogt de oprolsnelheid.

Download hier de tekening van ATO BF >

Bediening ATO BF

Wilt u het ATO BF stalgordijn met handbediening, semi- of volautomatische bediening voorzien? Die keuze is aan u. Het stalgordijn met semi- of volautomatische bediening is voorzien van een zelfremmende motor met ingebouwde eindschakelaar die we leveren in 230 of 400 volt uitvoering.

Open- en sluitmethodiek eigen ontwikkeling

De open- en sluitmethodiek van dit stalgordijn is gepatenteerd. Dit stalgordijn opent van onderen naar boven, wat mogelijk is door de flexibele telscoopcardanas die wij ontwikkelden.

Bekijk de video

Weersafhankelijke regeling

De weersafhankelijke klimaatregelaar reageert met de temperatuurvoeler op de weersomstandigheden. Zo opent en sluit uw stalgordijn tijdig waardoor uw dieren er comfortabel bij staan. Wilt u ook een windsnelheidsmeter of regenmelder toevoegen? Ook dat is mogelijk bij het ATO BF/D stalgordijn.

Praktijkvoorbeelden van stalgordijn ATO BF