Het ATO BF stalgordijn opent zich van onderen met de speciaal ontwikkelde telescoopkoppeling die ATO in samenwerking met LOCK heeft ontwikkeld. Dit standaardsysteem is aantrekkelijk geprijsd en het bedieningsgemak is groot. Bij de BFD (double) uitvoering kunt u ongeveer 450 m2 oppervlakte zeil met een enkele motor bedienen. De stabiele middenbuis is multifunctioneel; deze zorgt voor meer stabiliteit bij hoge windsnelheden, het doek blijft schoner en hij verhoogt de oprolsnelheid.

Bediening

Wilt u het ATO BF stalgordijn met handbediening, semi- of volautomatische bediening voorzien? Die keuze is aan u. Het stalgordijn met semi- of volautomatische bediening is voorzien van een zelfremmende motor met ingebouwde eindschakelaar die we leveren in 230 of 400 volt uitvoering.

Zelf ontwikkeld

De open- en sluitmethodiek van dit stalgordijn is gepatenteerd. Dit stalgordijn opent van onderen naar boven, wat mogelijk is door de flexibele telscoopcardanas die wij ontwikkelden.

Weersafhankelijke regeling

De weersafhankelijke klimaatregelaar reageert met de temperatuurvoeler op de weersomstandigheden. Zo opent en sluit uw stalgordijn tijdig waardoor uw dieren er comfortabel bij staan. Wilt u ook een windsnelheidsmeter of regenmelder toevoegen? Ook dat is mogelijk bij het ATO BF/D stalgordijn.