Het stalgordijn ATO TCD is volledig variabel te sluiten en te openen. U kunt het zowel van boven naar beneden openen als van beneden naar boven. Dit heeft als voordeel dat u de schaduwplekken in uw stal beter kunt beïnvloeden. Dit stalgordijn heeft een klimmende aandrijving en is voorzien van een speciale gelijkrichtingsmechaniek. Het optimale oprolproces ontziet het doek en er ontstaat geen gewichtsbelasting op de wikkelbuis. De middenbuis zorgt voor meer stabiliteit. Het ATO TCD stalgordijn kunt u combineren met verschillende doeken en netten.

Download hier de detailtekening van ATO TCD >

Bediening

Het ATO TCD stalgordijn kan uitgevoerd worden met semi- of volautomatische bediening. Dit model is voorzien van een zelfremmende motor met ingebouwde eindschakelaar en wij kunnen hem leveren in 230 of 400 volt uitvoering.

Zelf ontwikkeld

De unieke open- en sluitmethodiek van dit ventilatiegordijn wordt mogelijk gemaakt door de flexibele telescoopcadansas die wij ontwikkelden. Er rust een speciaal patent op. Dit systeem is alleen bij ATO verkrijgbaar.

Weersafhankelijke regeling

De uiterst gevoelige temperatuurvoeler reageert op de buitentemperatuur. Als het koud is, sluit het stalgordijn. Zo staan uw dieren er altijd comfortabel bij. Wilt u ook een windsnelheidsmeter of regenmelder toevoegen? Ook dat is mogelijk bij het ATO TCD stalgordijn.