Het ATO TF stalgordijn is leverbaar in een S (single) en D (double) uitvoering. Het opent zich van boven naar beneden met de speciaal ontwikkelde telescoopkoppeling die ATO samen met het Duitse bedrijf LOCK heeft ontwikkeld. Omdat er geen hoekrollen zijn, ontstaat er weinig wrijving. Ook is het mogelijk doorgangen te overbruggen. Bij de ATO TFD (double) uitvoering kunt u ongeveer 450 m2 oppervlakte zeil met een enkele motor bedienen. De stabiele middenbuis is multifunctioneel; hij creëert meer stabiliteit bij hoge windsnelheden, verhoogt de oprolsnelheid en het doek blijft schoner.

Bediening

Wilt u het ATO TF S/D stalgordijn met handbediening, semi- of volautomatische bediening? U mag het zeggen. Het stalgordijn met semi- of volautomatische bediening is voorzien van een zelfremmende motor met ingebouwde eindschakelaar en is leverbaar in 230 of 400 volt uitvoering.

Zelf ontwikkeld

De open- en sluitmethodiek van dit stalgordijn is gepatenteerd. Wat is er zo bijzonder? Dit stalgordijn opent van boven naar beneden. Dat wordt mogelijk gemaakt door de flexibele telescoopcardanas die wij ontwikkelden.

Weersafhankelijke regeling

De weersafhankelijke klimaatregelaar reageert met de temperatuurvoeler op de weersomstandigheden. Zo gaat uw stalgordijn altijd op tijd open en dicht zodat uw dieren er comfortabel bij staan. Wilt u ook een windsnelheidsmeter of regenmelder toevoegen? Ook dat is mogelijk bij het ATO TFS/D stalgordijn.

Download hier de detailtekening van ATO TFS/TFD >