Professioneel windbreekgaas kopen van hoogwaardig PVC? Bijvoorbeeld omdat u een windreductie in uw koeienstal, varkensstal, pluimveestal, rijhal of opslagloods wilt realiseren van zo’n 75 tot 90%?

Wij leveren uitsluitend windbreekgaas voor professioneel gebruik.

Wat is windbreekgaas?

Het windbreekgaas oftewel windbreekdoek dat u bij ons kunt kopen, is van zeer hoge kwaliteit. Het doek houdt 75% tot 90% van de wind tegen, waardoor uw dieren beter gedijen. Bovendien filtert windbreekgaas de zon, waardoor achter het doek de temperatuur een stuk aangenamer is dan buiten in de brandende zon op warme dagen.

Inmeten windbreekgaas?

Wij komen meestal bij u op locatie kijken en meten het windbreekgaas voor u in. Omdat wij windbreekgaas op maat maken, is het belangrijk dat wij van de exacte maten kunnen uitgaan. Omdat wij zelf inmeten, bent u er zeker van dat het professionele windbreekgaas ook echt past.

Professioneel windbreekgaas op maat

Het windbreekgaas maken wij op maat met ringen, tourniquets of verstevigde randen. Dat op maat maken van windbreekgaas of windbreekdoek gebeurt in onze eigen zeilmakerij.

Liever zelf het professionele windbreekgaas inmeten en bevestigen? Wij kunnen ook van de rol leveren. Bij een levering van de rol vervalt het recht op garantie.

Meer zekerheid

Besteedt u het hele proces van inmeten en monteren aan ons uit? Dan bent u zelf niet verantwoordelijk voor eventuele productiefouten.

Materiaaloverzicht windbreekgaas

Materiaaloverzicht Windbreekgaas ATO

Onze complete productbrochure online bekijken? Ga naar BROCHURE-ATO >

Wij leveren windbreekgaas uitsluitend aan bedrijven

Bent u particulier en heeft u windbreekgaas nodig voor het afsluiten van bijvoorbeeld een serre? Daarvoor heeft u geen professioneel windbreekgaas nodig. U kunt uit de voeten met een lichtere kwaliteit windbreekgaas. De zware duurzame kwaliteit die wij kunnen leveren, is prijstechnisch voor dergelijke particuliere projecten minder interessant.

Bent u op zoek naar windbreekgaas voor uw stal of loods? Dan zit u bij ons goed! De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en concurrerend! Bel met Isidoor voor meer informatie.

Gratis en snel advies

Wilt u weten of ons windbeekgaas geschikt is voor úw bedrijfsmatige en in sommige gevallen particuliere project? Stuur ons een foto per e-mail van de opening die u wilt afsluiten en beschrijf in het kort wat uw wensen zijn of wat de bedoeling is.

U krijgt altijd – binnen een werkdag – vrijblijvend en eerlijk advies. Stuur uw mail naar: isidoor@ato-agro.nl

Of vul ons contactformulier in