Windbreekgaas kopen voor kippenstal of pluimveestal? ATO maakt stalafsluitingen op maat niet alleen voor kippenstallen, maar ook voor varkensstallen, rijhallen of opslagloods. Het windbreekgaas dat wij leveren is van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Het professionele windbreekgaas dat wij leveren is in verschillende maasdiktes verkrijgbaar. Afhankelijk van de maasdikte realiseert het windbreekgaas een windreductie van 75% tot 90%. Niet alleen de wind wordt tegengehouden, maar ook het zonlicht wordt gefilterd waardoor de temperatuur – op warme dagen – achter het doek een stuk aangenamer is voor uw kippen.

Ervaring met windbreekgaas voor kippenstal

Het kopen van windbreekgaas leeft enorm onder pluimveehouders. Dat komt er in de media berichten zijn verschenen die informatie bevatten over het feit dat windbreekggaas vogelgriepbesmettingen via de lucht zou kunnen verkleinen. Let op: de onderzoeksresultaten (tot nu toe) zijn gebaseerd op testen onder geconditioneerde omstandigheden!

Lees onze blog hierover: Kan windbreekgaas de kans op vogelgriep verkleinen?

Bekijk wat van onze projecten binnen de pluimveesector

Afsluiten kippenstal met windbreekgaas

Overweegt u uw kippenstal af te sluiten met windbreekgaas, dan komen wij de situatie eerst vrijblijvend op locatie kijken en meten eventueel in.

Komen wij tot een overeenstemming, dan maken wij het windbreekgaas voor uw kippenstal op maat met ringen, tourniquets of verstevigde randen. Dat op maat maken van de kippenstalafsluiting gebeurt in onze eigen zeilmakerij.

Voor uw kippenstal zijn ook combinaties met koudezeildoek mogelijk. Samen met u bekijken wij op locatie wat de beste oplossing is. Omdat wij veel ervaring hebben met windbreekgaas bij kippenstallen, komen we er samen altijd uit!

Besteedt u het hele proces van inmeten en monteren aan ons uit? Dan bent u zelf niet verantwoordelijk voor eventuele productiefouten.

Punt van aandacht!

Ook bij kippenstallen mag het windbreekgaas natuurlijk niet te dicht zijn. Als het windbreekgaas een te dichte structuur heeft, krijgen de kippen te weinig frisse lucht.

Kippenstal met windbreekgaas (praktijkproject)

Meer weten over windbreekgaas voor kippenstal of pluimveestal?

Wilt u meer weten over de effecten van windbreekgaas voor uw kippenstal of pluimveestal? Wij geven eerlijk en vakkundig advies. Ons advies is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. Bel voor meer informatie met Isidoor Verwaijen: 0575 55 54 57.